Metro 2033

9/30/2011 10:53:00 p.m. , , , 0 Comments

Metro 2033

Metro 2033 a fost, este si va fi jocul meu favorit #1 din totdeauna ! Este atat de bine realizat incat nu ii poti gasi ceva care sa te deranjeze...Povestea este excelenta, fiind scrisa dupa cartea cu acelasi nume, scrisa de Dmitry Glukhovsky, un scriitor rus de SF-uri. Gameplay-ul este exceptional, iar grafica este pur si simplu incredibila. Fiecare caracter in parte este conturat individual (nu exista in joc 2 caractere cu aceeasi fata sau aceeasi imbracaminte), iar texturile chiar par reale in unele momente. Ce mi-a placut cel mai mult la acest joc: Atmosfera care te tine pe marginea scaunului pe toata durata campaniei si Soundtrack-ul (Coloana sonora) care este cel mai bun pe care l-am auzit vreodata intr-un joc, acesta combinand perfect tristetea oamenilor care traiesc in statiile de metrou si atmosfera putin horror a jocului.
Joci cu un tanar numit Artyom, care a avut ghinionul sa se nasca in perioada in care Moscova a fost distrusa de razboaie (in anul 2013), iar peste 20 de ani mai tarziu (anul 2033), supravietuitorii Moscovei se refugiaza in statiile de metrou si pestetot subpamant, lumea de afara fiind devastata de iarna apocaliptica si monstrii numiti the Dark Ones, care au preluat controlul asupra Moscovei. Dar nu numai asta este problema oamenilor care au supravietuit, ci si Nazisti care si ei s-au refugiat sub pamant, formandu-si o baza proprie tocmai in spatiul rusesc. Artyom vrea sa isi salveze prietenii si familia care mai traiesc in Metro si porneste intr-o aventura, unde intalneste alti oameni refugiati prin subteran cu care porneste intr-o misiune sinucigasa prin Post-Apocaliptica Moscova, totul in speranta de a-si lua inapoi tara de la the Dark Ones. Aventura lui este foarte emotionala si plina de suspans si orice fan al jocurilor cu poveste buna o sa iubeasca jocul acesta.
Il recomand tuturor pasionatilor de First-person Shootere SF cu o poveste buna si grafica/gameplay pe masura. Metro 2033 nu vă va dezamăgi, fiind un joc absolut SUPERB !











Trailer

Review Zon@ IT


Mai Multe Informatii - Gamespot

Review Gamespot - Metro 2033

Metro 2033 - IGN



- "  FEAR THE FUTURE" 

0 Comentarii :